Festa Major de Vilassar de Mar 2020
slot 1

Topquizz, muntar un circuit i competir en línia​

L’Slot Meeting, els amics de l’scalèxtric de Vilassar de Mar, ha preparat un Topquizz SlotMeeting, per descobrir el món de l’slot i seva història en 20 preguntes per respondre en el menor temps possible, que estarà obert durant tots els dies de la Festa Major; estigueu atents al Facebook i l’Instagram, on trobareu el link per accedir-hi. 

Teniu pistes d’slot a casa i esteu cansats de jugar sempre al mateix circuit? Durant aquesta Festa Major, us animem a crear circuits a partir d’un número determinat de pistes que us proposarem. A través del seu Facebook i l’Instagram, cada dia us descriuran les característiques que ha de complir el circuit, i l’endemà penjaran la seva proposta de solució. També podeu demostrar la vostra creativitat fent un post, penjant un storie o enviant les vostres creacions!

També han organitzat una competició en línia perquè la diversió no desaparegui. Us animem a que us divertiu una estona competint en aquest simulador online que teniu a sota (joc compatible només per ordinador). Si jugueu en el format individual de cronometratge durant els dies de Festa Major, envieu una captura de pantalla dels temps aconseguits a través del Facebook o Instagram!