PROGRAMACIÓ

DILLUNS 27 DE JUNY

11 h

Visita guiada “Història de l’Església Parroquial de Sant Joan de Vilassar de Mar”, amb la col·laboració d’Alexis Serrano del CEV (amb aforament limitat)

Església Parroquial

Si voleu conèixer la història de l’Església Parroquial de Sant Joan, aprofiteu l’avinentesa i apunteu-vos a la visita organitzada per la Parròquia de Sant Joan, amb la col·laboració del Centre d’Estudis Vilassarencs, al correu electrònic info@parroquiasantjoanvdm.com i al telèfon 616520186. Les places són limitades.

18 h

Visita guiada a la Casa Museu Carme Rovira (amb aforament limitat)

Casa Museu Carme Rovira

Inscripcions al correu electrònic rutesfestamajor@gmail.com i al número de whatsapp 691813861, com a molt tard, fins a les 13 h del 22 de juny. Les places són limitades

18.30 h

L’hora del conte en anglès, “The dressmaker”, a càrrec de Kids & Us Vilassar de Mar

Plaça de l’Ajuntament

El somni de la Sophie és ser una dissenyadora de moda famosa i per això espia la modista del seu barri, la Dottie. Un dia, la Dottie no pot acabar un vestit a temps i la Sophie l’ajuda d’amagat. Com reaccionarà la Dottie, quan trobi el vestit acabat? Aconseguirà la Sophie el seu somni?

19 h

Espectacle d’animació “Nàufrags” de la Industrial Teatrera. Plaça del Círcol. En acabar, cercavila dels Ssstrèpits de l’AVAL

De la plaça del Círcol fins a la plaça de l’Ajuntament

Nàufrags” és un espectacle en clau de clown de dos nàufrags del quotidià que viuen a la deriva. Nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen… Pescadors de missatges, recol·lectors d’ampolles, col·leccionistes de moments. Cada naufragi és una oportunitat per començar de nou, per seguir viatge. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat. Un espectacle de teatre de carrer i de clown i, com a tal, de circ. Un espectacle per a tots els públics, on els nens i nenes estan convidats a venir acompanyats. I, en acabar, els Ssstrèpits encapçalaran una cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament.

Podeu veure un vídeo de l’espectacle a la pàgina web de la Cia. La Industrial Teatrera: https://industrialteatrera.com/ca/espectacle/de-carrer/naufrags-carrer/

20 h

Concert del Cor Vila Azari de l’Aula de Música

Capella de l’escola La Presentació

El Cor Vila Azari es va fundar el 1995 amb els pares i mares de l’alumnat de l’Aula de Música de Vilassar de Mar. El 1998, i sota la direcció de Josep Maria Gregori, prengué el nom de Cor Vila Azari (l’antic nom de Vilassar) i se centrà, principalment, en la interpretació de la música medieval i del Renaixement. Ha participat en diverses trobades de cant coral i ha estat convidat a cantar a les parròquies d’Argentona, Barcelona, Cabrera de Mar, Cabrils, Santa Helena d’Agell, Dosrius, La Roca del Vallès, Premià de Dalt, Sant Simó i Santa Maria de Mataró, Tavertet i Vilassar de Mar.

Podeu consultar la pàgina web de l’Aula de Música: https://www.aulademusica.cat/

20 h

Despenjada de l’ase Innocenci amb la presència del Pigat i la Lucía, a càrrec dels Mansuets de Foc i la Tropa Teatre. A continuació, cercavila cap a la platja de Palomares, a càrrec dels Ssstrèpits de l’AVAL

Plaça de l’Ajuntament

La despenjada de l’ase Innocenci del terrat de l’Ajuntament i la lectura de la llegenda dels penjaases donaran pas a una cercavila amb les colles de l’AVAL i uns figurants de La Tropa Teatre cap a la platja de Palomares.

20 h

Sardinada popular, a càrrec de l'Agrupació Socialista de Vilassar de Mar

Platja de Palomares

L’últim dia de la Festa Major és dia de platja, sardinada, havaneres i rom cremat, amb el castell de focs d’artifici com a colofó de la festa.

20.45 h

Comiat del Pigat i la Lucía en la seva singladura amb el Sant Ramon, amb la col·laboració de Bricbarca, els Ssstrèpits de l’AVAL i La Tropa Teatre

Platja de Palomares

El Pigat i la Lucia, després d’uns dies intensos, s’embarquen amb el Sant Ramon. És el moment d’acomiadar-los, amb la col·laboració de Bricbarca, La Tropa Teatre i els Ssstrèpits de l’AVAL.

21 h

Cantada d’havaneres amb Mestre d’Aixa

Platja de Palomares

El grup vilassarenc Mestre d’Aixa, fundat el 1982, està format per Òscar Igual (acordió / flabiol), Imma Amat (soprano / percussió), Lluís Tenas (baix / percussió), Joan Mateu (tenor / percussió), Mari Carmen Rodríguez (contralt / percussió / segona guitarra) i Xavier Dangla (guitarra). El seu estil particular combina l’havanera i els ritmes mariners amb la cançó tradicional i popular, i a la vegada intenta donar  un nou caire a través de peces de composició pròpia i adaptacions en català, d’algunes obres molt conegudes dins el món de la música.

Podeu consultar la pàgina web del grup Mestre d’Aixa: https://www.mestredaixa.com

22.30 h

Castell de focs d’artifici, anunci del sector guanyador i actuació del punxadiscos Uri Orante, a càrrec de la Rierada

Platja de Palomares

La Pirotècnia Igual, nascuda el 1880 iamb una àmplia experiència en esdeveniments i cerimònies de gran format, organitzarà el castell de focs d’artifici, que com sempre comptarà amb noves i espectaculars figures. I en acabar, actuació del punxadiscos Uri Orante, a càrrec de la Rierada.

Podeu consultar la pàgina web de la Pirotècnia Igual: https://www.pirotecniaigual.com/ca