PROGRAMACIÓ

DIMECRES 23 DE JUNY

19.30h.

Actuació de la Turrunats Band amb la interpretació de l’obra No hi ha res com Vilassar. A continuació, celebració de la Festa dels Països Catalans amb l’arribada de la Flama del Canigó. Tot seguit, pregó de Festa Major amb l’actor Quim Llisorgas, gran petardada i actuació de la Sant Pau Rhum Band, que interpretarà La Rumba de Vilassar de Mar.

Escola Pérez Sala

La Turrunats Band, formació instrumental de vent i percussió nascuda en el si de l’Aula de Música i dirigida per Eva Vinaixa, ens oferirà la interpretació de l’obra No hi ha res com Vilassar, composada el 1951 pels vilassarencs Josep Pol i Ramon Castells. A continuació, la Flama del Canigó arribarà a l’escola Pérez Sala i La Tropa Teatre llegirà el missatge.

El pregoner d’enguany serà l’actor vilassarenc Quim Llisorgas, nascut el 1995 i format a La Tropa Teatre. En l’actualitat participa en la sèrie del migdia de TV3 Com si fos ahir. A continuació, gran petardada i actuació de la Sant Pau Rhum Band, que interpretarà La Rumba de Vilassar de Mar.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a l’app VdM.

23h.

Concerts de La Rierada: Pony Pisador

Parc de Ca l’Abril

Organitzadors: Associació La Rierada

El Pony Pisador és el gran concert de l’edició d’aquest any! Aquests 5 bojos estan convençuts que convertiran Vilassar de Mar en una taverna irlandesa. I nosaltres també.

23.30h.

Revetlla de Sant Joan amb MashUpParty Band.

Escola Pérez Sala

La revetlla de Sant Joan se celebrarà en tres espais diferents per tal que en gaudeixi el màxim nombre de persones. Al Pérez Sala tindrem MashUpParty Band, un grup de versions únic i inimitable que ens oferirà el mashup, un còctel musical que consisteix a agafar les millors parts de diversos temes arxiconeguts i combinar-les per crear una cançó nova, única i sorprenent: la lletra de “L’Empordà” de Sopa de Cabra acompanyada per la inconfusible guitarra d’AC/DC i les trompetes d’Strombers. La connexió amb el públic és immediata, i és aquesta participació amb la banda la que converteix el mashup en una festa total. A més, els seus components, l’Arnau, veu; l’Ariel, bateria i sampler; l’Enric, baix; en Jordi, guitarra, i en Surda, DJ, són veïns de Vilassar de Mar. Preparats per a la revetlla?

Podeu consultar el seu web: http://www.mashupparty.com/

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a l’app VdM.

23.30h.

Revetlla de Sant Joan amb Versión Imposible.

Escola del Mar

Una altra opció per a la revetlla de Sant Joan és la que ens ofereix el grup Versión imposible, un projecte musical encapçalat pel polifacètic showman David Moreno. Amb l’acompanyament de cinc músics, versionarà artistes de totes les èpoques i estils (Fito, Dani Martín, Shakira, Julio Iglesias, Camilo Sesto, Eros Ramazzotti, Louis Armstrong, Estopa…), en una proposta en què no faltarà l’humor i una posada en escena teatral per acompanyar una bona oferta musical.

Podeu consultar el seu web: http://www.versionimposible.com/

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a l’app VdM.

01.00h.

Concerts de La Rierada: Wicket

Parc de Ca l’Abril

Organitzadors: Associació La Rierada

Wicket, l’alcalde legítim del so. Representant Vilassar arreu!