MISSATGE DE L'ALCALDE

Benvolguts i benvolgudes

Sortim als carrers i a les places!

Gaudim de la programació de la Festa Major!

Hem recuperat la normalitat que ens va manllevar la COVID-19. Ara toca viure amb intensitat els moments que ens regalarà una programació que vol reflectir la intensa vida associativa, cultural i artística que hi ha a Vilassar de Mar.
Torna la Rierada! torna la Flama del Canigó! Els Mansuets de Foc, La Tropa Teatre, les colles de l’AVAL, els Ssstrèpits, VilassART, el Sant Ramon, El CEV, l’Assemblea Feminista de VdM, la Big Band, el Cor VilaSons, la Coral Englantina; tots ens oferiran el bol i millor del seu repertori. Els Pescadors de Garbí i Bricbarca retornaran al litoral de la Vila. Serem americanos per uns dies. Concerts a l’aire lliure, teatre (del bo), màgia, contes, rondalles, conferències, visites guiades, sortides al mar i espectacles d’animació… I la Sant Pau Rhum Band tornarà a fer sonar La Rumba de Vilassar de Mar!
Rebrem als visitants il·lustres, el Pigat i la Lucia, ens visitaran els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sans i ens retrobarem, un any més, amb La Principal de la Bisbal.


La Festa Major ha arribat i volem que tothom la pugui gaudir!
I com a colofó, Castell de Fosc d’artifici i anunci del sector guanyador de la Rierada. Som-hi, doncs! Sortim i passem-ho bé! Fem-ho amb prudència, amb respecte, amb tolerància. Gaudim de les activitats programades per la regidoria de cultura a qui vull aprofitar per agrair l’esforç que ha fet per encabir totes les activitats possibles. També vull agrair l’esforç de les entitats i els agents culturals del municipi sense els quals la Festa Major seria impossible. I a les treballadores i treballadors de l’Ajuntament i als ciutadans i ciutadanes de Vilassar de Mar que faran possible que aquest any sigui una Festa Major inoblidable! Gràcies a totes i tots.


Salut i molt bona Festa Major!

Damià Del Clot i Trias
Alcalde de Vilassar de Mar