MISSATGE DE L'ALCALDE

Benvolguts i benvolgudes

No hi ha res millor que gaudir de la Festa Major. I aquest any, més que qualsevol altre any, aquest dita és revela més encertada que mai. Ens mereixem gaudir d’una Festa Major amb les màximes activitats possibles tenint en compte el context social en el que, malauradament, encara ens trobem. Però la pandèmia no ha de ser un obstacle per gaudir, amb totes les mesures que calguin, d’activitats, concerts, revetlles, espectacles, aquelarres, karaokes, conferències, teatre, exhibicions i castell de focs. I tot plegat duran cinc dies intensos; que esperem que siguin llargs, blaus i lluminosos.
Hem bastit un programa que ens ha de permetre un retorn a la normalitat perduda amb la COVID-19 i un retrobament amb la nostra quotidianitat més anhelada. Per això des de la regidoria de cultura hem preparat un còctel d’emocions i sensacions, d’activitats culturals i lleure, amb un tret de sortida molt i molt especial: el pregó. L’actor vilassarenc Quim Llisorgas, format a La Tropa Teatre, que en l’actualitat participa en la sèrie del migdia de TV3 Com si fos ahir, serà qui encetarà la festa.

Tornaran el Turrunats Band i la Sant Pau Rhum Band, que ens tornaran a fer ballar amb No hi ha res com Vilassar i la Rumba de Vilassar.

Els carrers i la places tornaran a lluir. Els Ssstrèpits tornaran a sonar, Els Mansuets de Foc tornaran a cremar. El Son de l’AVAL a sonar. I els gegants a ballar. Misteriós assassinat…, un clàssic del teatre noir vilassarenc tornarà a ser interpretat per la Tropa. Hi haurà cantades d’havaneres, concert a l’aire lliure, exposicions com la del “Sant Ramon, 117 anys” organitzada, també, per Bricbarca, o l”Exposició d’obres del concurs de pintura i ceràmica de la Festa Major 2021” amb l’Agrupació VilassART. Ens visitarà la Principal de la Bisbal i la Cobla Principal del Llobregat. I moltes més activitats, concerts i exhibicions dels quals podreu gaudir amb intensitat.

I com a colofó, castell de focs d’artifici i anunci del sector guanyador de la Rierada. Som-hi, doncs. Sortim i passem-ho bé. Fem-ho amb prudència, amb respecte, amb tolerància. Gaudim del programa d’activitats, que ha estat elaborat per la regidoria de Cultura i Festes Populars a qui vull aprofitar per agrair l’esforç. També vull agrair l’esforç de les entitats i els agents culturals del municipi sense els quals la Festa Major seria impossible. Gràcies a totes i tots.

Salut i molt bona Festa Major!

Damià Del Clot i Trias
Alcalde de Vilassar de Mar