MISSATGE DE LA REGIDORA

Benvolguts i benvolgudes

Veïnes i veïns, ja tenim aquí la nostra Festa Major, sempre molt esperada per la majoria dels vilassarencs i vilassarenques.

Ara fa un any vam haver de celebrar la Festa Major en format virtual. Tots tenim ganes de tornar a la normalitat, però aquest any encara no ho podrem celebrar com de costum. Els criteris que ens marcaran la realització de la Festa Major són els de “mans, mascareta, distància i ventilació. S’ha treballat en una festa amb totes les mesures de seguretat que ens marca el Procicat: el moment és encara complicat, però amb totes les precaucions gaudirem de la nostra Festa Major!!!

Es realitzarà en diferents espais que compleixen el tancament perimetral per poder organitzar les entrades amb cita prèvia i aforament limitat. Quan s’ha considerat oportú, s’han programat dos passis perquè el màxim nombre de gent possible pugui gaudir de l’espectacle.

Hem dissenyat una programació amb l’objectiu de continuar donant suport al món de la cultura i al món de l’associacionisme local i per això podreu trobar tot un seguit d’activitats per a tots els públics, perquè tothom en puguin gaudir.

Tindrem la Rumba de Vilassar de la Sant Pau Rhum Band i molts més concerts i actuacions a càrrec del Pot Petit, La Principal de la Bisbal, MashUpParty Band, Karaokes Band i un tribut a Queen. Gaudirem de la Màgia, del teatre de La Tropa, de la cultura popular i tradicional amb les actuacions dels Ssstrèpits, Gegants i Sons, i d’un akelarre dels Mansuets de Foc, sardanes, havaneres i com a cloenda el castell de focs d’artifici.

Vull agrair la feina a les persones que faran possible que la Festa Major es dugui a terme: a les entitats, als voluntaris, als treballadors i treballadores de l’Ajuntament , a tots i a totes, moltes gràcies! Us animo a què hi participeu i gaudiu de les activitats programades, ja que de ben segur us ho passareu molt bé!

Des de la regidoria de Cultura i Festes Populars us desitgem que tingueu una bona Festa Major i que feu l’esforç de responsabilitat individual i prudència que es requereix per dur-la a terme amb totes les precaucions necessàries en el moment que estem vivint.

Visca la Festa Major de Sant Joan de Vilassar de Mar!!!

Esther López i Martí
Regidora de Cultura i Festes Populars