MISSATGE DE LA REGIDORA

Benvolguts i benvolgudes

Benvolguts i benvolgudes!!!

Per fi podem dir que ja tornem a tenir aquí la Festa Major!!!

Una Festa Major com tots i totes tenim el cap, sense cites previes, restriccions, ni mascaretes.

Aquest any podem dir que la Festa Major serà com les d’abans de la pandemia i de segur que la majoria dels vilassarens i vilassarenques ho estaven esperant perquè és un dels millors moments de l’any. Doncs som-hi!!!

Amb el retorn a la normalitat, el poble es tornarà a tenyir dels colors de la Rierada i els carrers, balcons i façanes del poble es guarniran de blau, taronja i verd.

Teniu entre mans la programació d’enguany, que s’ha realitzat conjuntament amb les entitats del poble que hi col#laboren, plena d’activitats per a tot els públics perquè tots els vilassarencs i vilassarenques puguin gaudir de la Festa Major.

Volem destacar els concerts de Versión Imposible, Mishima, el Va Parir Tour 2022 de Ràdio Flaixbac, The Tyets i La Principal de la Bisbal. Gaudirem de cultura popular i tradicional amb les actuacions de les colles de l’AVAL (Ssstrèpits, Gegants i Sons), els Mansuets de Foc, sardanes, havaneres, els Capgrossos de Mataró i, com a cloenda, el magnífic castell de focs d’artifici.

Cal dir que la Festa Major no es podria dur a terme sense la col·laboració i la feina de moltes persones que la fan possible: a les entitats, als voluntaris, als treballadors i treballadores de l’Ajuntament, a tots i a totes, moltes gràcies!!!

Us animo a què hi participeu, i espero que gaudiu al màxim de totes les activitats programades.

Us desitjo que tingueu una bona Festa Major!!

Visca la Festa Major!!!
I Visca Vilassar de Mar!!!

Esther López i Martí
Regidora de Cultura i Festes Populars